DCT tour
27 JULI t/m 1 augustus

DCT-MOTOREN KOMEN NAAR JE TOE!
De DCT Tour trekt ook in 2022 door Nederland, dé kans om vrijblijvend kennis te maken en proef te rijden met deze unieke technologie die schakelen overbodig maakt.

Unieke Honda technologie

Tien jaar geleden introduceerde Honda Dual Clutch Transmission (DCT), een technologie waarin je favoriete motormerk tot op de dag van vandaag uniek is. Onze DCT-modellen worden gekenmerkt door soepel rijplezier en een eenvoudige bediening. Je kunt kiezen om zelf te schakelen met een druk op de knop of om het schakelwerk over te laten aan de motor. Twee koppelingen doen samen het schakelwerk binnen een fractie van een seconde en zorgen voor vlotte schakelovergangen. Motorrijden is nog leuker en eenvoudiger geworden.

Grijp je kans, schrijf je nu in

De DCT Tour vindt plaats bij ons, als HONDA-dealer. Grijp je kans om onze DCT-motoren van dichtbij te ontdekken. Schrijf je nu in voor een proefrit en test, voel, ervaar de motor van je dromen!

SCHRIJF JE NU IN

Hoewel we de DCT Tour zorgvuldig plannen, kan het gebeuren dat we een datum door omstandigheden moeten annuleren. Vul daarom zeker je e-mailadres in wanneer je inschrijft, zodat we je kunnen verwittigen bij annulatie.

Om alles in goede banen te leiden, vindt de DCT Tour volledig buiten plaats en kunnen proefritten alleen op afspraak gemaakt worden.

Terug naar Nieuws