Onze merken

We hebben sterke merken onder ons dak, full range dealer van HONDA en KTM. Daarnaast zijn wij importeur van HONDA Redmoto enduro.

BELEEF HONDA

Honda denkt altijd aan de volgende stap. Word dus lid en ontdek een wereld waarin elke motorfiets het DNA heeft van de succesvolle racegeschiedenis.

GEEF NIET OP

Bij Honda houden ze  er van een uitdaging aan te gaan. Dit gaat terug tot de tijd waarin de oprichter, Soichiro Honda, elke race bij de TT van de Isle of Man van 1959 verloor. Hij gaf het niet op en zette door. En zijn onvervaarde doorzettingsvermogen wierp twee jaar later vruchten af, toen het Honda-team terugkeerde en de eerste, tweede, derde en vierde plaats opeiste. Dus of u nu droomt van toeren op de openbare weg of de eerste plaats veroveren op het circuit, geef niet op. Dat deed Soichiro Honda ook niet.

HONDA REDMOTO

Redmoto bouwt onder licentie van Honda de nieuwe CRF250RX ENDURO ,CRF400RX ENDURO, CRF450RX ENDURO en de CRF450RX Supermoto. Al deze modellen hebben Europese type goedkeuring en voldoen aan de huidige emissie voorwaarden (euro 4). Al deze modellen zijn opgebouwd volgens Honda's filosofie waar alleen het beste goed genoeg is, in uitvoering en materiaal keuze. Alle modellen worden geleverd met Nederlands kenteken. 

KTM 

KERNWAARDEN

ZUIVERHEID

Elke afzonderlijke KTM toont de puurheid van het ontwerp en de compromisloze functie die de READY TO RACE-mentaliteit definieert. Op de fiets, vooruitkijkend en in de zone - niets anders doet ertoe. De kracht en prestaties in eigen handen nemen en naar believen ontketenen, zonder afleiding. Geen verspilling van ruimte of gewicht - gewoon alles wat je nodig hebt voor de ultieme rit. Dit is pure optimalisatie tot het uiterste.

UITVOERING

Bij motorrijden staat prestatie centraal. Want dit is wat het hart sneller doet kloppen elke keer dat je op de fiets gaat. Het is het enige gebied dat al je zintuigen kan raken en je echt kan ontroeren. Met verwijde pupillen, verhoogde pols en geest op zijn meest alert - prestaties induceren een intense hyperrealiteit. Daarom vormen prestaties de basis van KTM's READY TO RACE-filosofie. Want zonder uitzonderlijke prestaties is de overwinning gewoon geen optie.

AVONTUUR

Avontuur is een honger om te ontdekken. Bereid zijn af te zien van de veiligheid van de 9-tot-5-routine. Het is een bewuste keuze om verder te gaan. Ver buiten je bekende wereld, mijlenver voorbij je comfortzone en diep achter de zichtbare horizon. Voor KTM is avontuur een echte test van je eigen grenzen aan vaardigheden, karakter, vindingrijkheid en overleving. Avontuur is niet voor iedereen weggelegd, maar voor degenen die zich ervoor inzetten, komt er geen einde aan. Dus, ga erop uit en ga op avontuur!

EXTREEM

Extreme omstandigheden leggen zwakte bloot, benadrukken kracht en onthullen het buitengewone. KTM's toewijding om tot het uiterste te leven en extreme motorfietsen te bouwen, garandeert dat elke KTM intense emoties oproept en pure spanning levert.

OCCASIONS

Bij Mulders Motorcycles kunt u ook terecht voor een goede occasion. Onze showroom wisselt dagelijks van voorraad. Wij zijn altijd op zoek naar goede inruilers van bijna alle merken.