Honda Street

WIJ BOUWEN DE MOTOR, U KIEST DE REIS
Elke Honda motor bevat race-DNA

Laat u leiden door nieuwsgierigheid
Nieuwsgierigheid – de drang naar kennis – is een raar iets, en wij bevredigen onze nieuwsgierigheid door vraagtekens te plaatsen bij het conventionele. Dit is wat onze technologie vooruitdrijft. In 1990 vroegen we ons af waarom motorfietsen geen airbags hadden. Het was een eenvoudige vraag. Dus vijftien jaar en veel research- en productiewerk later, was onze Gold Wing de allereerste motorfiets met een airbag. Soms zijn de beste ideeën het meest voor de hand liggend, maar kost het ook tijd om ze te perfectioneren.

Verfijnde prestaties
Onze ervaring op het racecircuit vormt de inspiratie voor allerlei nieuwe ideeën en staat aan de basis van superieure technologieën in al onze wegmotorfietsen. Zo hebben toonaangevende innovaties als Dual Clutch Transmission (DCT) en de technologie voor zuigers met lage frictie hun weg gevonden van superbike naar scooter. Geweldig, toch? Maar dit is nog maar het begin. We weten niet wat de volgende innovatie wordt, maar we kunnen niet wachten om het te ontdekken.

Het grotere plaatje
Onze invloed op het milieu is voor ons net zo belangrijk als de nieuwste technologieën. Daarom ontwikkelen we actief ideeën met als doel de wereld beter te maken. De start-stopfunctie is hier een voorbeeld van. Dit systeem schakelt uw motor uit als u stilstaat in het verkeer, bijvoorbeeld voor een stoplicht, en bespaart zo brandstof. Onze Programmed Fuel Injection (PGM-FI) is een ander voorbeeld – voor motoren met betere prestaties en lagere emissies.


Het ontwikkelen van technologie die vriendelijker is voor de planeet, is iets waar we steeds ons best voor doen. Het zijn tenslotte de groene innovaties waardoor we meer dan ooit van onze tijd kunnen genieten. Dat is genieten volgens Honda.